X От 19 септември сайтът няма да публикува нови конкурси. Благодарим на всички дизайнери и клиенти!

ИДЕЯТА

Какво е Weld1?

Weld1 е отговор на пазарните потребности от качествен дизайн. Нашите Kлиенти могат да намерят решения с най-добрите дизайнери, в срок и качество, съобразени с нуждите на проекта. Стартирането на конкурс е всичко, което е необходимо за да получите търсения резултат!

Нашите Дизайери получават възможност да превърнат идеите си в работещ продукт при конкурентни условия и гарантирана сигурност. Допълването на вашето портфолио разширява възможностите ви за успешни участия.

Как да се възползвам от услугите на сайта?

Необходимо е само да Регистрирате нов акаунт. Потребителския панел ви дава поглед върху всички възможности в сайта.

Какви отговорности поемам?

Weld 1 разчита на професионално отношение и неотменна отговорност. Правилата на нашите конкурси не допускат дублиране на вече съществуващи идеи, концепции и групи от елементи. Не можете да поръчате изработка, която копира съществуващ продукт, а също така не можете да публикувате участие в конкурс, ако вече има подобно на вашето.

Вие като Клиент трябва да наблюдавате развитието на вашите конкурси. Ползването на сайта е израз на вашето съгласие с Общите условия.

Вие като Дизайнер се ангажирате с условията на конкурсите, в които участвате. Приемането на Общите условия е обвързано с ползването на сайта. За вашето удобство, екипът на Weld 1 винаги е на разположение.

Колко струва услугата?

Стартирането и участието в конкурс е безплатно!

Как да стартирам конкурс?

За да стартирате ваш конкурс, трябва да сте регистриран като бизнес клиент. В първата страница дефинирайте заданието, категорията и дайте информация за характера на вашата дейност. На втората страница можете да направите допълнение към описанието, а също и да публикувате помощни и изходни материали. Те ще помогнат на дизайнерите да създадат търсения от вас продукт.

Как се участва в конкурс?

За да участвате в конкурс, трябва да се регистрирате като дизайнер. Можете да се запознаете с условието на конкурса, търсения продукт и дадените изходни материали.
Оставащото време до края на конкурса е периода, в който трябва да подготвите и публикувате вашето предложение. Прегледайте внимателни всички текущи участия - конкурсите не допускат дублиране на концепции. По-ранното ви участие е предпоставка за по-добри шансове за успех. Следете рейтингите, които се дават от другите дизайнери и клиенти на сайта. Можете да използвате дискусията към конкурса за да се осведомите за подробности и да зададете въпроси.

Как приключва конкурса?

След изтичане на активния период на конкурса, неговия статус се променя в изчакване на избор на победител. Това е времето в което поръчителят заявява своето решение. Сайтът автоматично информира двете страни за възможностите за контакт и финализиране на отношенията по конкурса.

Как се третират авторските права?

Авторските права на едно предложение са собственост на дизайнера, до момента на победа в конкурс. Декларирането на собственост върху отделните елементи е уредено в момента на публикуване на педложението и е достъпно за справка при всеки преглед на участието в конкурса.
Уреждането на тези отношения е интерес и отговорност на страните при осъществяване на сделката след приключване на конкурса. Екипът на Уелд 1 дисквалифицира всички открити опити за плагиатство.

Weld1 следи развитието на конкурсите и поема ангажимент за тяхното коректно протичане, както и за спазването на правилата и етичните норми. Не се колебаите да се свържете с нас за всичко, което ви интересува!


За реклама Правила Общи условия Контакти
© 2009 Weld 1 ltd
Всички права запазени
Ипотпал